Правила прийняття стічних вод абонентів у каналізаційну мережу м. Хар

УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 18.06.2003 № 581

Про затвердження "Правил прийняття
стічних вод абонентів у каналізаційну мережу м. Харкова"

В зв'язку з введенням в дію "Правил прийняття стічних вод підприємств у комунальні та відомчі системи каналізації населених пунктів України" та "Інструкції про встановлення та стягнення плати за скид промислових та інших стічних вод у системи каналізації населених пунктів", затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства № 37 від 19.02.2002 р. та зареєстрованих Міністерством юстиції України 26.04.02 р. №№ 403/6691 і 402/6690, враховуючи звернення державного комунального підприємства "Харківкомуночиствод" та узгодження державного управління екології та природних ресурсів в Харківській області і головного державного санітарного лікаря м. Харкова, а також керуючись ст. 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконком Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити "Правила прийняття стічних вод абонентів у каналізаційну мережу м. Харкова" (додаються).

2. Встановити, що рішення набирає чинності з дня його опублікування.

3. Звернутись до міської ради з питання відміни рішення XXVI сесії Харківської міської ради XXIII скликання від 22.11.2001 р. "Про затвердження "Тимчасових правил прийняття стічних вод до каналізаційної мережі міста Харкова".

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління житлово-комунального господарства Є. Гриневича і начальника Головного управління бюджету та фінансів Т. Таукешеву.

Міський голова В. Шумілкін


Затверджені рішенням
виконавчого комітету Харківської
міської ради 18.06.2003 № 581

 

скачать полную версию ПРАВИЛА ПРИЙНЯТТЯ СТІЧНИХ ВОД АБОНЕНТІВ У КАНАЛІЗАЦІЙНУ МЕРЕЖУ М. ХАРКОВА